Een zwembad is niks zonder een installatie van hoge kwaliteit. En kwaliteit, daar zorgen wij voor.

Maas is vertrouwd partner als het gaat om aanleg, zwembadonderhoud en renovatie van binnen- en buitenzwembaden, voornamelijk in de particuliere sector. Door tijdig onderhoud uit te laten voeren voorkomt u schade en wordt de levensduur van uw zwembad en de techniek verlengd. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk genieten van het zwembad, zonder enige zorgen over de staat van het bad. Daarnaast kan Maas advies geven over gebruik van chemicaliën, het uitrekenen van balans van het water en meer. Alle toebehoren, als chemicaliën, zwembad-onderhoudsproducten e.d. kunnen door ons worden geleverd. Ook voor service aan diverse “automatiseringen” bent u bij ons aan het juiste adres en we weten alles van waterkwaliteit.

Bij Maas maken wij alleen maar gebruik van onderdelen welke kwalitatief naar de hoogste standaard worden getest. Zo werken wij met diverse producten welke allemaal uitbundig getest en gecontroleerd worden, en vooruitstrevend op de markt zijn. Hieronder vindt u een paar van de principes en bedrijven waar wij mee werken om te garanderen dat uw installatie één van de beste wordt die op de markt te vinden is.

1.

Altijd optimaal gebruik maken van het zwembad

Met de diensten van Maas kunt u ervoor zorgen dat u ten alle tijden optimaal kan genieten van het zwembad. Met duidelijke uitleg over de verzorging van het bad, periodiek onderhoud aan de installatie en meer garanderen wij dat u in theorie geen dag zonder een heerlijk zwembad zit. En met een overkapping zit het weer ook altijd mee.

2.

Advisering over renovaties en meer

Wellicht vindt u het vervelend om al jaren naar hetzelfde bad te kijken, of u heeft behoefte aan iets anders. RJ Maas beschikt ook over de mogelijkheden om bestaande zwembaden te vernieuwen en renoveren, zodat u een frisse duik kunt nemen in een nieuw, fris zwembad. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem vooral contact met ons op voor de opties!

3.

Kwaliteit en veiligheid staan centraal bij onze werkzaamheden

Wij vinden het van groot belang dat uw zwembad zowel kwalitatief als op basis van veiligheid voldoet aan de hoogste standaard. Zo maakt Maas alleen gebruik van erkende materialen en werkt nauw samen met andere bedrijven welke jaren ervaring hebben.

Onze diensten

Regenwatertechniek

Zonnepanelen

Zwembaden

Neem contact met ons op