Voor niks komt de zon op. Dankzij het aanleggen van PV-zonnepanelen kunt u geld besparen. Installatie en periodiek onderhoud is één van de verschillende diensten die we voor u kunnen betekenen.

Als de zon schijnt kunt u geld verdienen door energieopwekking. Want voor niks komt de zon op.

Een zonnepanelen-installatie is zeer gunstig voor het milieu en uw portemonnee. RMaas is gespecialiseerd in het aanleggen van installaties, maar ook kunt u bij ons terecht voor periodiek onderhoud van uw zonnepanelen, montagesystemen en meer. Al onze installaties worden geïnspecteerd door middel van een EazyPV zonnepaneel-installatie tester. Dit is een zeer compacte en snelle PV-installatie tester met digitaal display waarmee wij alle belangrijke informatie kunnen uitlezen over uw systeem. De EazyPV combineert alle elektrische testfuncties in één en voldoet aan de EN 62246 norm om te garanderen dat uw systeem naar behoren werkt. Naast het testen middels de elektronische tester onderzoeken wij ook het systeem uitbundig op enige schade of andere aandachtspunten, waarna wij deze in overleg kunnen oplossen.

Bij Maas maken wij alleen maar gebruik van onderdelen welke kwalitatief naar de hoogste standaard worden getest. Zo werken wij met diverse producten welke allemaal uitbundig getest en gecontroleerd worden, en vooruitstrevend op de markt zijn. Hieronder vindt u een paar van de principes en bedrijven waar wij mee werken om te garanderen dat uw installatie één van de beste wordt die op de markt te vinden is.

1.

Zonder inspectie kan uw installatie inefficiënt functioneren

Bij onze controles kunt u verwachten dat wij controleren of de installatie geen schade heeft, of de bedrading correct is aangesloten, het uitvoeren van isolatieweerstand-metingen (Riso) en aardleidingsweerstand-metingen (Rpe, indien aanwezig). Ook meten wij de kortsluitstroom (Isc), open klemspanning (Uoc), stroom en vermogen.

2.

Gebruiksvriendelijk uitlezen van de informatie middels EazyPV

Indien gewenst kunnen wij PV-link software beschikbaar stellen voor het downloaden en uitlezen van de gemeten waarden. Ook kunnen wij middels de IRM100 en EazyPV de zonnesterkte (in wattage per vierkante meter) en de temperatuur van het paneel en de buitenomgeving aan elkaar koppelen. Zo heeft u in één oogopslag de meest belangrijke informatie.

3.

Kwaliteit en veiligheid staan centraal bij onze werkzaamheden

Om te garanderen dat uw systeem naar behoren werkt voeren wij meerdere zorgvuldige controles uit, waaronder controles omtrent de kwaliteit en veiligheid. Zo maken wij alleen gebruik van producten en systemen welke erkend zijn. Al onze werkzaamheden voldoen aan de normen NEN 1010 met rubriek 712, NEN-EN-IEC 61215 en 62446 alsmede NEN 3140.

Onze diensten

Regenwatertechniek

Zonnepanelen

Zwembaden

Neem contact met ons op