Regenwater-systemen zorgen ervoor dat u geld kunt besparen en tegelijkertijd een steentje bijdraagt aan het milieu. Maas kan voorzien bij het aanleggen, periodiek onderhoud, vervangen van onderdelen en meer.

Dankzij regen kan men eten en drinken. Door deze regen op te vangen kan men zuiniger leven.

Met een regenwatersysteem van Maas kunt u milieuvriendelijk, vooruitstrevend en geld besparend zijn. Middels een regenwatersysteem kunt u regenwater opvangen en hergebruiken voor meer dan de helft van uw waterverbruik. Maas kunt u voorzien van een regenwatersysteem, inclusief periodiek onderhoud en advisering over optimaal gebruik van het systeem. De technologie is vrij nieuw op de markt en is toonaangevend wanneer men praat over besparingen van het milieu en de portemonnee. Het water kan gebruikt worden voor apparaten als de wasmachine tot de toilet en de tuin: er zijn tientallen mogelijkheden waardoor er voor iedere situatie een geschikte installatie mogelijk is.

Bij Maas maken wij alleen maar gebruik van onderdelen welke kwalitatief naar de hoogste standaard worden getest. Zo werken wij met diverse producten welke allemaal uitbundig getest en gecontroleerd worden, en vooruitstrevend op de markt zijn. Hieronder vindt u een paar van de principes en bedrijven waar wij mee werken om te garanderen dat uw installatie één van de beste wordt die op de markt te vinden is.

1.

Expertise en ervaringen zorgen voor een goede installatie

Het plaatsen van een regenwatersysteem kost veel tijd en aandacht, en met de diensten van Maas wordt dit voor u veel simpeler gemaakt. Eerst wordt er gekeken naar de eisen en verzoeken van het systeem, waarna er op maat een geschikte installatie wordt bedacht en geplaatst. Dat kan alleen met écht vakmanschap en kennis, en bij Maas bent u aan het juiste adres.

2.

Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee. Een echte win-win

Heeft u een idee hoeveel water u per dag gebruikt? En heeft u een idee over hoeveel geld u kunt besparen als u gebruik maakt van een regenwatersysteem? Door water op te vangen en opnieuw te gebruiken hoeft u minder water te gebruiken, wat scheelt in uw rekening. Het is letterlijk wegstromend geld, waarom zou u daar niet van profiteren?

3.

Kwaliteit en veiligheid staan centraal bij onze werkzaamheden

RJ Maas vindt het belangrijk dat iedereen een duurzame toekomst tegemoet kan gaan, zowel voor de cliënt als voor anderen. Daarom maakt Maas alleen gebruik van de materialen van GEP, welke betrouwbaar en kwalitatief de hoogste standaard naleeft. Mede door de expertise en de ervaring als marktleider van regenwater zorgen Maas en GEP ervoor dat u de beste kwaliteit krijgt.

Onze diensten

Regenwatertechniek

Zonnepanelen

Zwembaden

Neem contact met ons op