top of page

OVER MAAS

En wat ons onderscheidt van de rest.

Maas is een bedrijf welke gevestigd is in Aalsmeer en verspreid over Nederland werkzaamheden uitvoert. Het aanleggen en onderhouden van installaties voor zwembaden, PV-zonnepanelen en regenwater is onze expertise, echter kunnen wij ook andere diensten leveren. Voorbeelden zijn werk aan interieur, advisering en probleemoplossing voor zwembad-, zonnepanelen- en regenwater-systemen en meer.

Maas is opgericht door Robbert Maas, een zelfstandige welke zijn passie heeft gevonden bij de praktische uitvoering van werkzaamheden. Met jaren aan ervaring weet Maas in elke situatie een oplossing te vinden waar mogelijk, en kwaliteit en veiligheid van installaties staat centraal in onze werkzaamheden. Maas wilt alleen het beste mogelijk voor de cliënt, waardoor er uitsluitend wordt gewerkt met producten en bedrijven welke innovatief, betrouwbaar en kwalitatief van de hoogste standaard zijn. Iedere opdracht wordt op maat uitgevoerd, en dit valt ook terug te zien in de werkzaamheden: communicatie met u als cliënt over de wensen van het product wordt als beginpunt van de uitvoering aangenomen, wat ervoor zorgt dat het eindresultaat precies is zoals u wilt.

Installatie en onderhoud van systemen

Bij Maas kunt u terecht voor het laten aanleggen en periodiek onderhoud over diverse installaties voor zwembaden, regenwater en PV-zonnepanelen. Ook kunt u ons benaderen voor advisering over deze systemen om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw installatie haalt, voornamelijk voor particulieren. Lees verder of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Sponsor van FCC de Kombocht

Maas is trotse sponsor van FCC de Kombocht, een middelgrote, gezellige club uit Bussum waar de sport BMX (fietscross) beoefend wordt. Op deze manier dragen wij bij aan de sportbeleving van (voornamelijk jonge) rijders, gezien het beoefenen van een sport een vitaal onderdeel is van een gezonde levensstijl.

Tekeningen en maatwerk

Naast het plaatsen en onderhoud van de eerdergenoemde installaties kan Maas u ook helpen bij het maken van CAD-tekeningen en meer.  Zo kunnen wij CAD-tekeningen maken van zorgvuldige bouwdelen als mede-installatie, CAD-schema's maken en berekenen voor leidingen en elektra en meer. Verder kan Maas helpen bij overige zaken zoals interieur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

WIJ WERKEN SAMEN MET

bottom of page